Etusivu > Blogi

#fiksumpityö – viisi poimintaa syksyn sanomisista

Läpi alkusyksyn saimme blogiimme mielenkiintoisia kirjoittajia kertomaan siitä, miten #fiksumpityö heidän mielestään syntyy. Jos sinulla ei ole aikaa lukea kaikkia, lukaise nämä viisi poimintaamme:


DNA Oy:n viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck kirjoitti siitä, miten tosijohtaja ei kaipaa kulmahuonetta. Kaikilla työntekijöillä on oma roolinsa työyhteisössä, eikä johtajaa pidä nostaa jalustalle. Johtaminen on ennen kaikkea palveluammatti. >> Lue blogaus tästä.

 

Microsoft Oy:n sales director Markus Salo avasi omaa työskentelytapaansa blogimme lukijoille. Noin vuosi sitten hän järjesti uudelleen omat työpäivänsä ja työskentelyään ohjaavat periaatteensa – ja tulokset ovat olleet rohkaisevia. Lue siitä, mitä Markus teki! >> Lue blogaus tästä

 

Työterveyslaitoksen psykologi Mikael Sallinen pohdiskeli kirjoituksessaan sitä, miten työn tulevaisuus on yksilöllisempien tarpeiden huomioimisessa. Yhdessä töissä ollaan jatkossakin, mutta tulevaisuudessa yksilöllisiä työaikajärjestelyitä on syytä kehittää. >> Lue blogaus tästä.

 

Glorian päätoimittaja Saila-Mari Kohtalan blogi keräsi kaikkein eniten lukijoita blogissamme! Kohtala kirjoitti mukaansatempaavasti siitä, miten työyhteisöjen kaikkein jäykimmät ja jäyhimmät säännöt perustuvat usein sille, että muutama kakkapää pilaa kaiken kaikilta muiltakin. Mutta sille ei saa antaa periksi! >> Lue blogaus tästä.

 

Ellun Kanojen mahdollisuusviestintäjohtaja Kirsi Piha antoi blogissaan viisi vinkkiä siitä, miten yritys voisi aktiivisesti rakentaa omaa kilpailukykyään koko ajan. Yksi vinkeistä oli – ei enempää eikä vähempää – kuin työn täydellinen vapauttaminen tekijöilleen. >> Lue blogaus tästä.

 

  

Toivottavasti nautit syksystä matkassamme – ainakin meille se oli ikimuistoinen!