Etusivu > Blogi > Näin syntyy #fiksumpityö: Missiona onnellinen ihminen

Näin syntyy #fiksumpityö: Missiona onnellinen ihminen

Me uskomme, että onnellinen ihminen on paras työntekijä. Onnellisella ihmisellä on monesti muutakin elämää kuin työelämä, ja se on mahtavaa! Yhä useammin työ- ja vapaa-ajan raja häilyy, ja monesti työelämä hiipii myös iltojen ja viikonloppujen puolelle. Mitä jos se olisi mahdollista myös toisin?

#fiksumpityö ja fiksumpi työympäristö käsittää, että ihmisen kaikkialla muuallakin hankittu osaaminen hyödyttää lopulta työpaikkaa. Uudet ideat, virkistynyt mieli, luodut kontaktit ovat kaikki työpaikoille kotiin päin. Ei anneta ihmisten potea huonoa omaatuntoa harrastustoiminnasta, vaan tuetaan sitä.

 

Näin suomalaiset siitä puhuivat:

”#fiksumpityö on sitä, että pitää itsestään, kun on töissä. Siis tekee arvoillaan, osaamisellaan ja omalla tavallaan. Tervettä ja fiksua.” 

”#Fiksumpityö tehdään viihtyisässä, esteettisessä työympäristössä, jossa on tilaa hengittää ja ajatella, jopa nostaa jalat pöydälle.” 

”#fiksumpityö antaa 2 tuntia enemmän vapaa-aikaa arkeen. Ympäristöystävällisempi työpäivä kuin toimistopäivä. #mutkatontyö”

”Asiantuntijatyössä istuminen ei aina auta ajattelemaan. Pitäisi muistaa mennä vaikka kävelylle silloin, kun ajatus tökkii. Hyvällä omallatunnolla!”

 

Kysyimme suomalaisilta, miten #fiksumpityö syntyy. Kampanjan tavoittavuus oli 500 000 – ja saimme noin tuhat kommenttia. Tällä viikolla esittelemme Fiksumman työn manifestiin päätyneitä ajatuksia.