Tule tekemään fiksumpaa työtä!

Microsoft, DNA ja Työterveyslaitos järjestivät Kansallisen etätyöpäivän tänä vuonna 8.10.2015. Kutsumme kaikki suomalaiset uudistamaan työtä ja kertomaan meille mitä on fiksumpi työ.

Jaa omat fiksumman työn hashtagilla #fiksumpityö! 

 

>> Lue tästä Fiksumman työn manifesti!

"Nautin siitä, että voin usein itse päättää aikataulustani ja mahdollisuuksien mukaan aloittaa aamuni rauhassa."

Susanna Eerola, Microsoft Oy
>> Lue lisää

"Totta kai luottamusta täytyy löytyä, mutta niinhän sitä täytyy löytyä työnteossa aina. Työssä on tärkeintä saavuttaa asetetut tavoitteet."

Otto Kuivalainen, Tieto Oy
>> Lue lisää

Suosittelemme

Uusimmat artikkelit


Työnteon monet muodot: Etätyö, monipaikkainen ja liikkuva työ, Virpi Ruohomäki, Työterveyslaitos

Erikoistutkija, FT Virpi Ruohomäki, Työterveyslaitos

Työn tekemisen ajan ja paikan valinnan mahdollisuudet lisääntyvät sitä mukaan, kun tieto- ja viestintäteknologian uudet sovellukset valtaavat alaa. Viime vuosikymmenen aikana yleistyneistä työn organisoinnin tavoista käytetään nimityksiä etätyö, monipaikkainen ja liikkuva työ. Yhteistä näille on sähköisen tieto- ja viestintäteknologian keskeinen rooli työvälineinä. Työskentely voi tapahtua joustavasti yhdessä tai useammassa paikassa ja olla kestoltaan ja säännöllisyydeltään hyvin vaihteleva. Tässä yhteenvedossa tarkastellaan etätyötä, monipaikkaista ja liikkuvaa työtä Suomessa.

Lue koko juttu >

Etätyöpäivässä mukana

 

-- (ttl-logo_fi.png) -- Microsoft 2012 (ms_logo.jpg)

 

Menossa mukana


-- Motiva v2 (motiva.jpg)-- Liikkujanviikko 2012 (liikkujanviikko_2012.jpg)-- Green Building Council Finland.jpg (green_building_council_finland.jpg)-- Työ- ja elinkeinoministeriö (tyo_ja_elinkeinoministerio.jpg)-- Syke v2 (syke.jpg)
-- Akava v3 (akava.jpg)-- Nemo v2 (nemo.jpg)-- Sitra v2 (sitra.jpg)-- Suomen luonnonsuojeluliitto v2 (suomen_luonnonsuojeluliito.jpg)-- FiBS v2 (fibs.jpg)
-- Valonia v2 (valonia.jpg)-- WWF v2 (wwf.jpg)-- (flexiwork.jpg)-- (johtamisverkosto.jpg) -- (trafi.jpg)
-- Liikennevirasto v2 (liikennevirasto.jpg)-- Ympäristöministeriö v4 (logo_ymparistoministerio.jpg)-- Dialogi (logo_dialogi.jpg)-- vmWork logo (vmwork_logo.jpg)