Tule tekemään fiksumpaa työtä!

Microsoft, DNA ja Työterveyslaitos järjestivät Kansallisen etätyöpäivän tänä vuonna 8.10.2015. Kutsumme kaikki suomalaiset uudistamaan työtä ja kertomaan meille mitä on fiksumpi työ.

Jaa omat fiksumman työn hashtagilla #fiksumpityö! 

 

>> Lue tästä Fiksumman työn manifesti!

"Nautin siitä, että voin usein itse päättää aikataulustani ja mahdollisuuksien mukaan aloittaa aamuni rauhassa."

Susanna Eerola, Microsoft Oy
>> Lue lisää

"Totta kai luottamusta täytyy löytyä, mutta niinhän sitä täytyy löytyä työnteossa aina. Työssä on tärkeintä saavuttaa asetetut tavoitteet."

Otto Kuivalainen, Tieto Oy
>> Lue lisää

Suosittelemme

Uusimmat artikkelit


Etätyön vaikutuksista yhdyskuntarakenteeseen ja liikkumiseen, Ville Helminen, SYKE

Tutkija Ville Helminen, Suomen ympäristökeskus

Kestävän kehityksen mukainen yhdyskuntarakenne pyrkii minimoimaan päivittäistä liikkumistarvetta tarjoamalla ympäristön, jossa eri toiminnot ovat saavutettavissa monipuolisesti ja nopeasti. Saavutettavuutta saadaan parannettua sijoittamalla toimintoja lähelle toisiaan tai parantamalla näiden välisiä yhteyksiä. Etätyötä pidetään yhtenä osaratkaisuna liikkumistarpeen vähentämiseen, sillä se poistaa perinteisen fyysisen liikkumistarpeen kodin ja työpaikan välillä. Työmatkaliikenne kuvaa hyvin yhdyskuntarakenteen toimivuutta, sillä työmatkoissa linkittyvät asuminen ja työ sekä niiden välinen liikennejärjestelmä. Työmatkojen aiheuttaman liikenteen suuntautuminen, kulkutapa ja suorite ovat riippuvaisia yhdyskuntarakenteesta.

Lue koko juttu >

Etätyöpäivässä mukana

 

-- (ttl-logo_fi.png) -- Microsoft 2012 (ms_logo.jpg)

 

Menossa mukana


-- Motiva v2 (motiva.jpg)-- Liikkujanviikko 2012 (liikkujanviikko_2012.jpg)-- Green Building Council Finland.jpg (green_building_council_finland.jpg)-- Työ- ja elinkeinoministeriö (tyo_ja_elinkeinoministerio.jpg)-- Syke v2 (syke.jpg)
-- Akava v3 (akava.jpg)-- Nemo v2 (nemo.jpg)-- Sitra v2 (sitra.jpg)-- Suomen luonnonsuojeluliitto v2 (suomen_luonnonsuojeluliito.jpg)-- FiBS v2 (fibs.jpg)
-- Valonia v2 (valonia.jpg)-- WWF v2 (wwf.jpg)-- (flexiwork.jpg)-- (johtamisverkosto.jpg) -- (trafi.jpg)
-- Liikennevirasto v2 (liikennevirasto.jpg)-- Ympäristöministeriö v4 (logo_ymparistoministerio.jpg)-- Dialogi (logo_dialogi.jpg)-- vmWork logo (vmwork_logo.jpg)