Etätyöpäivään osallistuu
126

organisaatiota

8021

henkilöä

Ilmoittautuneet tekevät etätöitä, koska...

 • Luonto kiittää
 • Voin päättää missä ja milloin työni teen
 • Olen luovempi
 • Arki rullaa paremmin
 • Törmään uusiin ihmisiin
 • Saan enemmän aikaiseksi
 • Vältän ruuhkat
 • Saan uutta virtaa vaihtamalla maisemaa
 • Olen siellä missä minua tarvitaan
 • Pomo kannustaa
 • Muu syy
Ilmoittaudu mukaan

-- (etatyojohtaja_banner.jpg)

 

Suomi haastetaan mukaan Kansalliseen etätyöpäivään 18.9.2014

Teemana työn uusi johtajuus

Microsoft ja Työterveyslaitos kumppaneineen järjestävät neljättä kertaa Kansallisen etätyöpäivän torstaina 18.9.2014. Etätyöpäivän suosio on kasvanut vuosi vuodelta, ja viime vuonna peräti 23 982 suomalaista ja 714 organisaatiota osallistui kampanjaan. Tänä vuonna etätyöpäivän teemana on Työn uusi johtajuus, sillä kannustavien etätyölinjausten ja hyvän esimiestyön ohella etätyö edellyttää kykyä oman työn johtamiseen ja monimuotoiseen yhteisöllisyyteen.

Etätyö lisääntyy suomalaisorganisaatioissa kovaa vauhtia. Viime vuonna etätyöpäivän yhteydessä selvitettiin henkilöstöjohtajien näkemyksiä etätyön tekemisestä ja sen edellytyksistä. Etätyöbarometrissa nousi kirkkaasti esiin tarve kehittää yhteisiä pelisääntöjä ja uudenlaista johtamista. Tänä vuonna etsitäänkin eläviä esimerkkejä etätyön johtamisesta ja jaetaan parhaita käytäntöjä.Kohti uudenlaista johtajuutta

Etätyö nostaa johtamisen vaatimuksia ja laajentaa käsitettä kohti jaettua johtajuutta. Tällöin vastuu johtamisesta on paitsi esimiehellä, myös yhä suuremmissa määrin itse työntekijällä ja tiimillä. Työntekijän tulee osata johtaa omaa työtään ja sopia asioista yhdessä kollegoiden kanssa. Etätyö myös rakentaa uudenlaista yhteisöllisyyttä, joka ei perustu niinkään kiinteään fyysiseen ympäristöön vaan aktiiviseen vuorovaikutukseen. Tätä tukevat kehittynyt tieto- ja viestintäteknologia ja yhteisölliset palvelut.

Ilmoittautuminen Kansalliseen etätyöpäivään 2014 on nyt käynnissä. Ilmoita mukaan itsesi tai organisaatiosi. Esimies tai johtaja – Kansallinen etätyöpäivä on oiva mahdollisuus kehittää tiimisi etätyökulttuuria. Työntekijä – ottamalla osaa vahvistat työpaikkasi ja koko Suomen etätyömahdollisuuksia. Ilmoittaudu ja lähde mukaan jo tänään!

Ilmoittaudu tästä »

"Nykyaikaiseen esimiesasemaan ei kuulu kyttääminen. Usein en edes huomaa, että ihminen tekee kotoa käsin töitä." Reijo Prokkola, Liikennevirasto
Lue lisää

"Nautin siitä, että voin usein itse päättää aikataulustani ja mahdollisuuksien mukaan aloittaa aamuni rauhassa."
Susanna Eerola, Microsoft Oy
Lue lisää

"Totta kai luottamusta täytyy löytyä, mutta niinhän sitä täytyy löytyä työnteossa aina. Työssä on tärkeintä saavuttaa asetetut tavoitteet." Otto Kuivalainen, Tieto Oy
Lue lisää

Suosittelemme

Uusimmat artikkelit


Parasta on vapaus, Antti Pohjolainen, Microsoft Oy

Hevostila, kymmenen hehtaarin maatila ja kolme lasta eivät heti ensimmäisenä yhdisty mielikuvaan urasta it-yrityksessä. Microsoftin myyntiryhmää vetävä Antti Pohjolainen on kuitenkin onnistunut yhdistämään nämä maailmat. Pohjois-Vihdissä asuvan Pohjolaisen toimivan arjen mahdollistavat joustava työkulttuuri ja uusi teknologia työvälineineen.

Lue koko juttu >

Etätyöpäivässä mukana

-- (ttl-logo_fi.png) -- Microsoft 2012 (ms_logo.jpg)

Yhteistyössä

Valtion Työmarkkinalaitos
 

Yritysyhteistyökumppanit


-- DNA (dna_logo.jpg)

 

Menossa mukana


-- Motiva v2 (motiva.jpg)-- Liikkujanviikko 2012 (liikkujanviikko_2012.jpg)-- Green Building Council Finland.jpg (green_building_council_finland.jpg)-- Työ- ja elinkeinoministeriö (tyo_ja_elinkeinoministerio.jpg)-- Syke v2 (syke.jpg)
-- Akava v3 (akava.jpg)-- Nemo v2 (nemo.jpg)-- Sitra v2 (sitra.jpg)-- Suomen luonnonsuojeluliitto v2 (suomen_luonnonsuojeluliito.jpg)-- FiBS v2 (fibs.jpg)
-- Valonia v2 (valonia.jpg)-- WWF v2 (wwf.jpg)-- (flexiwork.jpg)-- (johtamisverkosto.jpg) -- (trafi.jpg)
-- Liikennevirasto v2 (liikennevirasto.jpg)-- Ympäristöministeriö v4 (logo_ymparistoministerio.jpg)-- Dialogi (logo_dialogi.jpg)-- vmWork logo (vmwork_logo.jpg)