Tule tekemään fiksumpaa työtä!

Microsoft, DNA ja Työterveyslaitos järjestivät Kansallisen etätyöpäivän tänä vuonna 8.10.2015. Kutsumme kaikki suomalaiset uudistamaan työtä ja kertomaan meille mitä on fiksumpi työ.

Jaa omat fiksumman työn hashtagilla #fiksumpityö! 

 

>> Lue tästä Fiksumman työn manifesti!

"Nautin siitä, että voin usein itse päättää aikataulustani ja mahdollisuuksien mukaan aloittaa aamuni rauhassa."

Susanna Eerola, Microsoft Oy
>> Lue lisää

"Totta kai luottamusta täytyy löytyä, mutta niinhän sitä täytyy löytyä työnteossa aina. Työssä on tärkeintä saavuttaa asetetut tavoitteet."

Otto Kuivalainen, Tieto Oy
>> Lue lisää

Suosittelemme

Uusimmat artikkelit


Terveisiä meilihelvetistä

Ironista kyllä, kirjoitan tätä Etätyö-blogin tekstiä työpaikallani. Seison työpöytäni ääressä (sähköpöytä! Kuinka edistyksellistä!) omassa työhuoneessani (kuinka vanhanaikaista! kaikillahan on nykyään avokonttorit!).

Koska toimin luovalla alalla, ja päätyötehtäväni voitaisiin yksinkertaistaa muotoon ”keksiä uusia juttuja”, niin en oikeastaan lakkaa olemasta töissä silloin kun lähden työpaikalta. Ajatukset ja kehityshankkeet raksuttavat alitajunnassa, ja uudet ideat saattavat pulpahtaa päähän lenkillä, skumpalla tai keskellä yötä. Koska tätä työtehtävää ei saa off-nappulalla käännettyä pois, niin määrittelen oikeastaan ”työajakseni” sen, milloin olen sähköpostin tavoitettavissa. Tästä pääsenkin näppärästi teesiini: Sähköposti syö elämänilon.

Lue koko juttu >

Etätyöpäivässä mukana

 

-- (ttl-logo_fi.png) -- Microsoft 2012 (ms_logo.jpg)

 

Menossa mukana


-- Motiva v2 (motiva.jpg)-- Liikkujanviikko 2012 (liikkujanviikko_2012.jpg)-- Green Building Council Finland.jpg (green_building_council_finland.jpg)-- Työ- ja elinkeinoministeriö (tyo_ja_elinkeinoministerio.jpg)-- Syke v2 (syke.jpg)
-- Akava v3 (akava.jpg)-- Nemo v2 (nemo.jpg)-- Sitra v2 (sitra.jpg)-- Suomen luonnonsuojeluliitto v2 (suomen_luonnonsuojeluliito.jpg)-- FiBS v2 (fibs.jpg)
-- Valonia v2 (valonia.jpg)-- WWF v2 (wwf.jpg)-- (flexiwork.jpg)-- (johtamisverkosto.jpg) -- (trafi.jpg)
-- Liikennevirasto v2 (liikennevirasto.jpg)-- Ympäristöministeriö v4 (logo_ymparistoministerio.jpg)-- Dialogi (logo_dialogi.jpg)-- vmWork logo (vmwork_logo.jpg)