Tule tekemään fiksumpaa työtä!

Microsoft, DNA ja Työterveyslaitos järjestivät Kansallisen etätyöpäivän tänä vuonna 8.10.2015. Kutsumme kaikki suomalaiset uudistamaan työtä ja kertomaan meille mitä on fiksumpi työ.

Jaa omat fiksumman työn hashtagilla #fiksumpityö! 

 

>> Lue tästä Fiksumman työn manifesti!

"Nautin siitä, että voin usein itse päättää aikataulustani ja mahdollisuuksien mukaan aloittaa aamuni rauhassa."

Susanna Eerola, Microsoft Oy
>> Lue lisää

"Totta kai luottamusta täytyy löytyä, mutta niinhän sitä täytyy löytyä työnteossa aina. Työssä on tärkeintä saavuttaa asetetut tavoitteet."

Otto Kuivalainen, Tieto Oy
>> Lue lisää

Suosittelemme

Uusimmat artikkelit


Näin syntyy #fiksumpityö: Johda vapaudella

Fiksumman työn johtaja on vapaan tyylin ja avoimen keskustelun puolestapuhuja! Me uskomme siihen, että johtamisessa on löydettävä uusi mindset. Tulevaisuuden – eikä vain tulevaisuuden, vaan myös tämän päivän – johtaminen on sitä, että yhdessä juostaan kohti samaa maalia, mutta tyyli on vapaa. Johtaja ei vahdi, että kaikki tekevät samoin, vaan johtaja mahdollistaa erilaisten työskentelytapojen kirjon omassa organisaatiossaan. Oikeudenmukaisin ratkaisu ei ole aina se, että johtamisella pakotetaan kaikki samaan muottiin. #fiksumpityö ei tarkoita kaikille samaa. 

Suomalaiset eivät halua käyttää aikaansa johtajalle raportointiin. Se koetaan turhaksi työn leikkimiseksi, kun samalla ajalla voisi tehdä jotain aidosti hyödyllistä – ja tuottavaa.

 

Lue koko juttu >

Etätyöpäivässä mukana

 

-- (ttl-logo_fi.png) -- Microsoft 2012 (ms_logo.jpg)

 

Menossa mukana


-- Motiva v2 (motiva.jpg)-- Liikkujanviikko 2012 (liikkujanviikko_2012.jpg)-- Green Building Council Finland.jpg (green_building_council_finland.jpg)-- Työ- ja elinkeinoministeriö (tyo_ja_elinkeinoministerio.jpg)-- Syke v2 (syke.jpg)
-- Akava v3 (akava.jpg)-- Nemo v2 (nemo.jpg)-- Sitra v2 (sitra.jpg)-- Suomen luonnonsuojeluliitto v2 (suomen_luonnonsuojeluliito.jpg)-- FiBS v2 (fibs.jpg)
-- Valonia v2 (valonia.jpg)-- WWF v2 (wwf.jpg)-- (flexiwork.jpg)-- (johtamisverkosto.jpg) -- (trafi.jpg)
-- Liikennevirasto v2 (liikennevirasto.jpg)-- Ympäristöministeriö v4 (logo_ymparistoministerio.jpg)-- Dialogi (logo_dialogi.jpg)-- vmWork logo (vmwork_logo.jpg)