Tule tekemään fiksumpaa työtä!

Microsoft, DNA ja Työterveyslaitos järjestivät Kansallisen etätyöpäivän tänä vuonna 8.10.2015. Kutsumme kaikki suomalaiset uudistamaan työtä ja kertomaan meille mitä on fiksumpi työ.

Jaa omat fiksumman työn hashtagilla #fiksumpityö! 

 

>> Lue tästä Fiksumman työn manifesti!

"Nautin siitä, että voin usein itse päättää aikataulustani ja mahdollisuuksien mukaan aloittaa aamuni rauhassa."

Susanna Eerola, Microsoft Oy
>> Lue lisää

"Totta kai luottamusta täytyy löytyä, mutta niinhän sitä täytyy löytyä työnteossa aina. Työssä on tärkeintä saavuttaa asetetut tavoitteet."

Otto Kuivalainen, Tieto Oy
>> Lue lisää

Suosittelemme

Uusimmat artikkelit


Näin syntyy #fiksumpityö: Jokaisen valta vaikuttaa

Kaikki työntekijät eivät ole siinä asemassa, että he voisivat viettää etätyötä tai voisivat vaikuttaa siihen, mitä työssä päivittäin tehdään: Laborantti nyt vaan tutkii näytteitä ja opettaja opettaa lapsia suunnitelman mukaan. Sen sijaan jokainen työntekijä tehtävään katsomatta on paras asiantuntija siinä, miten työtä voitaisiin järjestää tavalla, joka parantaa tehoa ja hyvinvointia. Kysyessämme suomalaisilta kävi selväksi, että työntekijän vapaus ja oikea valta vaikuttaa oman työn tekemisen tapoihin on fiksumpaa työtä. Kaikki tavat toimia eivät myöskään sovi kaikille. Mitä jos työpaikalla annettaisiin kaikkien kukkien kukkia – kunhan duunit hoituvat?

Pohjimmiltaan kyse on luottamuksesta, joka on fiksumman työn kantava voima. Vapaus ja vastuu liittyvät olennaisesti luottamukseen – jos johtaja ei aidosti luota omiin alaisiinsa, jäävät puheet vaikuttamismahdollisuuksista työpaikalla lähinnä sanojen tasolle.

Lue koko juttu >

Etätyöpäivässä mukana

 

-- (ttl-logo_fi.png) -- Microsoft 2012 (ms_logo.jpg)

 

Menossa mukana


-- Motiva v2 (motiva.jpg)-- Liikkujanviikko 2012 (liikkujanviikko_2012.jpg)-- Green Building Council Finland.jpg (green_building_council_finland.jpg)-- Työ- ja elinkeinoministeriö (tyo_ja_elinkeinoministerio.jpg)-- Syke v2 (syke.jpg)
-- Akava v3 (akava.jpg)-- Nemo v2 (nemo.jpg)-- Sitra v2 (sitra.jpg)-- Suomen luonnonsuojeluliitto v2 (suomen_luonnonsuojeluliito.jpg)-- FiBS v2 (fibs.jpg)
-- Valonia v2 (valonia.jpg)-- WWF v2 (wwf.jpg)-- (flexiwork.jpg)-- (johtamisverkosto.jpg) -- (trafi.jpg)
-- Liikennevirasto v2 (liikennevirasto.jpg)-- Ympäristöministeriö v4 (logo_ymparistoministerio.jpg)-- Dialogi (logo_dialogi.jpg)-- vmWork logo (vmwork_logo.jpg)