Etusivu > Tietoa sivustosta

Tietoa sivustosta

Etatyopaiva.fi on Työterveyslaitoksen ja Microsoftin verkkopalvelu etätyön edistämiseksi.

Oikeudellinen varauma

Työterveyslaitos vastaa verkkopalvelun sisällöstä ja päästösäästölaskurin laskentaperusteista. Muiden organisaatioiden tuottamien sisältöjen osalta lähde on mainittu.

Palvelun käyttäjä käyttää palvelua ja sen sisältämiä tietoja omalla vastuullaan. Työterveyslaitos ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka aiheutuvat palvelun tai sen sisältämän aineiston virheistä, puutteista, aineiston käyttämisestä, kolmannen osapuolen vaatimuksista, toimintakatkoksista, palvelun sisällön muuttamisesta tai lopettamisesta tai siitä, että palvelu ei toimi tai että se ei sovi tiettyyn tarkoitukseen.

Rekisteröityminen

Palvelun käyttö ei edellytä rekisteröitymistä. Kampanjaan osallistuvista ei kerätä tietoa, joka olisi yhdistettävissä yksittäiseen käyttäjään.

Laskentaperusteet

Hiilidioksidipäästöjen laskennassa on käytetty seuraavia arvoja: henkilöauto 176 gr co2/km, linja-auto 78 gr co2/km, juna 0 co2/km, metro 13 gr co2/km, raitiovaunu 30 gr co2/km, pyörä 0 gr co2/km, kävely 0 co2/km. Laskennan perusteella saatava tulos on suuntaa-antava.

Bussin ja henkilöauton päästöt perustuvat VTT:n LIPASTO-tutkimuksesta saatuihin tietoihin. Henkilöauton päästöt vastaavat koko autokannasta laskettua keskiarvoa. Junan päästöttömyys perustuu VR:n käyttämään vesivoimaan. Metron ja raitiovaunujen päästöarvot perustuvat Helsingin Energian tietoihin sähkötuotannossa syntyvistä päästöistä.

Yhteystiedot

Työterveyslaitos, Viestintäpäällikkö Kristiina Kulha, etunimi.sukunimi@ttl.fi

Microsoft Oy, Viestintäjohtaja Camilla Lindfors, etunimi.sukunimi@microsoft.com